fbpx
MJESTO GDJE NASTAJU NAJLJEPŠE USPOMENE

VJENČANJA U MOTELU LAV

Ljubav nas spaja još od 6. listopada 2001. godine. U ovih 20 godina mnogo toga smo prošli zajedno, doživjeli smo lijepe trenutke, stvorili neizbrisive uspomene, slavili početke najljepših ljubavnih priča…

Otkrijte čari svečane dvorane Lav

Svečana dvorana Lav je smještena na prometnici između Metkovića i Čapljine, to je mjesto gdje se godinama slave najsretniji trenuci i stvaraju najljepše uspomene. Unutrašnjost svečane dvorane je pažljivo dizajnirana kako bi doživljaj romantičnog vjenčanja bio potpun. Iako se radi o zatvorenoj dvorani osmišljeno je zvjezdano nebo ispod kojeg mladenci uživaju u magičnim trenucima svoga prvog plesa.

Vjenčanja u Motelu Lav
Vjenčanja u Motelu Lav

Svečani jelovnik

Osim lijepog dizajna, ovu svečanu dvoranu čini posebnom i detaljno osmišljena raskošna večera. Sastoji se od pet ukusnih sljedova koji će zasigurno zadovoljiti i najzahtjevnija nepca uzvanika. Slažući i organizirajući namirnice iz naše bogate ponude, prilagođene različitim zahtjevima i ukusima uzvanika, mislili smo i na budžet naših mladenaca.

* Nakon 20 godina iskustva u organizaciji svečanih proslava pronašli smo idealnu ravnotežu između novca koji imate na raspolaganju i svečanog doživljaja po vašim željama. 

Smještaj za vaše uzvanike

Motel Lav posjeduje i opremljene smještajne jedinice za vaše uzvanike koji su stigli iz daleka. Osim toga, mladenci koji organiziraju svoje vjenčanje u svečanoj dvorani Lav na poklon dobivaju sobu za svoju prvu bračnu noć.

Bilo da putujete poslovno, turistički ili nekom drugom prigodom, Motel Lav pruža potpunu ugodu za vrijeme vašeg boravka. Sve sobe su dobro opremljene, klimatizirane, posjeduju TV, toalet, sušilo za kosu, tuš, grijanje i sl.

Smještaj Čapljina
Vjenčanja u Motelu Lav

stvaramo lijepe uspomene

Sve ove godine osluškujemo potrebe naših gostiju, a sudeći po reakcijama, stvorili  smo ugodnu atmosferu i kvalitetnu uslugu koja za nas predstavlja najbitniji kriterij. U takvom tonu želimo nastaviti i u budućnosti, zajedno s vama.

Ako ste odlučili uploviti u bračne vode ili organizirati neku drugu svečanost, a pri tome tražite vrhunsku kvalitetu i pristupačnu cijenu, pronađite sve što trebate na jednom mjestu, u Motelu Lav.

kontaktirajte nas

Lokacija

Gabela 45, 88300 Čapljina

pozovite nas

+387 63 408 312

Email

motellavcapljina@gmail.com