fbpx
Što nudimo u motelu lav

Turistička odredišta u blizini motela lav

Mnogo je predivnih mjesta koja se mogu posjtiti u okolini Čapljine . Cijela regija je turistički raj. Motel Lav za vas organizira izlete, posjete kao i teambuildinge.

Udaljenost - 9km
Hutovo Blato

Park prirode Hutovo blato je jedinstvena močvara u Europi. Poznato je kao zelena oaza, sa obiljem vode u kojoj je uvjete za život našao veliki broj biljnih i životinjskih vrsta. Hutovo blato se smatra jednim od najvećih zimovališta ptica na području Europe.

Udaljenost - 12km
Počitelj

Počitelj je povijesno naselje orijentalno-mediteranskog karaktera koje datira iz 15.og stoljeća. Smješteno u dolini rijeke Neretve i jedna od najljepših kulturno-povijesnih cjelina u Bosni i Hercegovini.

Udaljenost - 7km
Kanu Safari Trebižat

Trebižat je rijeka u Hercegovini, duga ukupno 51 km. Jedina je ponornica u Evropi koja 9 puta nestaje u tlu, te ponovno izvire. Rijeku s devet imena, čiste i bistre vode, krivudavim tokom i laganim brzacima najbolje ćete upoznati odlučite li se na kanu safari.

Udaljenost - 3,5km
Rimsko Mogorjelo

Mogorjelo se ubraja među značajnije spomenike rimskog doba u Bosni Hercegovini i spada među najljepša zdanja kasne antičke arhitekture. Gusti šumarak primorskog drveća (čempresa)  daje ovom spomeniku posebno lijep okvir. Proglašen je nacionalnim spomenikom 2002. godine.

udaljenost - 12km
Jezero Svitava

Iskusite poseban doživljaj na vožnji brodicom po predivnom jezeru koje se nalazi u Svitavi. Osim u vožnji možete uživati i u ukusnoj domaćoj hrani i piću specifičnoj za Hercegovinu.

Udaljenost - izbor
Posjeta lokalnim Vinarijama

Hercegovina ima dugu tradiciju uzgoja vinove loze koja seže čak i do ilirskih vremena. Vrijedi spomenuti kako je bosanski kralj Tvrtko, tada još ban, posjetio Hercegovinu i kušao autohtone sorte žilavku i blatinu za koje je imao riječi hvale. 

udaljenost- 22km
Vodopad Kravica

Jedna od najljepših atrakcija grada Ljubuškog i Hercegovine. Sedrena područja oko Kravice spadaju u geološke spomenike prirode Bosne i Hercegovine.

Udaljenost - 19km
Međugorje

Vrlo je posjećeno rimokatoličko odredište poznato po mnogobrojnim duhovnim plodovima koji su nastali nakon lipnja 1981. godine i ukazanja Blažene Djevice Marije djeci.

Udaljenost- 40km
Mostar

Stari most u Mostaru preko rijeke Neretve je UNESC-ova svjetska baština koji je, kada je izgrađen, bio najveća lučna konstrukcija na svijetu. Dao ga je sagraditi 1566. godine Sulejman Veličanstveni.

udaljenost- 1,5km
Plantaža smilja

 Predivna plantaža smilja s koje se pruža magičan pogled. Do ovog predivnog mjesta vodi pješačka staza. Onima koji vole biciklizam ovo će biti omiljena ruta.

Information

Gabela 45, 88300 Čapljina, BiH

REZERVACIJE

+387 63 408 312

Pratite nas putem društvenih mreža

Copyright © TagYou marketing