fbpx

U ovom članku ćemo predstaviti Motel Lav, elegantni i moderni prostor smješten na prometnici između Metkovića i Čapljine, koji je idealno mjesto za proslavu važnih životnih trenutaka poput krizmi, pričesti, krštenja i drugih događaja. Ako ste gost s područja Hercegovine i Doline Neretve, a tražite idealno mjesto za vašu sljedeću proslavu, nastavite čitati kako biste saznali više o Motelu Lav.

Uz dvije prostrane svečane dvorane, vrhunsku catering uslugu i profesionalni tim, Motel Lav nudi brojne prednosti organizacije događaja u usporedbi s organizacijom u vlastitim domovima.

Prednosti organizacije svečanih događaja u Motelu LAV

Organizacija događaja u Motelu Lav donosi brojne prednosti. Prvo i najvažnije, naš tim stručnjaka osigurava da vaša proslava bude izvedena besprijekorno, što će vam omogućiti da se posvetite uživanju u slavlju bez brige o organizaciji. Također, naša vrhunska usluga može ponuditi širok izbor jela i pića koji će zadovoljiti različite ukuse i preferencije gostiju.
Kad je riječ o događajima poput krizmi, pričesti ili krštenja, Motel Lav nudi posebne jelovnike prilagođene ovim svečanostima, što vam olakšava organizaciju i smanjuje troškove.

Osim toga, naša lokacija između Metkovića i Čapljine omogućava jednostavan dolazak svim gostima iz područja doline Neretve i Hercegovine, a naša velika parkirališta omogućuju besplatno parkiranje za vaše goste. Motel Lav također nudi smještaj u modernim sobama, pa gosti koji dolaze iz udaljenijih dijelova BiH, Hrvatske ili inozemstva mogu lako organizirati svoj boravak.
Ukratko, organizacija događaja u Motelu Lav olakšava organizaciju, pruža vrhunsku uslugu i nudi posebne jelovnike prilagođene različitim događajima, dok naša lokacija i smještajni kapaciteti osiguravaju da su gosti uvijek ugodno smješteni!

Prostrana i prilagodljiva svečana dvorana

Motel Lav posjeduje dvije svečane dvorane koje su prilagodljive potrebama vašeg događaja. Velika svečana dvorana LAV može ugostiti do 500 gostiju, dok je mala svečana dvorana LAV idealna za manje događaje i može ugostiti do 50 gostiju. Obe svečane dvorane su elegantno uređene i opremljene suvremenom opremom za osvjetljenje i klimatizaciju, a prilagođene su za održavanje različitih događaja, uključujući krizme, pričesti, krštenja, rođendane i vjenčanja.

Velika svečana dvorana LAV je pogodna za veće događaje poput svadbi ili korporativnih događaja, a može se prilagoditi vašim specifičnim zahtjevima. Ova dvorana ima plesni podij te predivan pogled na okolne brežuljke.

Mala svečana dvorana LAV je savršena za intimnije događaje, kao što su rođendani, krštenja ili manje svadbe.
Uz to, naš stručni tim za organizaciju događaja stoji vam na raspolaganju kako bi pomogao u planiranju i organizaciji vašeg događaja, a naše cjelokupno iskustvo osigurava da vaš događaj bude uspješan i nezaboravan.

Hrana i piće
 

Uz prostrane svečane dvorane, Motel Lav također nudi i izvrsne usluge za vaš događaj. Naši kuhari su stručnjaci u pripremi jela lokalne hercegovačke i dalmatinske kuhinje, a naši meniji su prilagodljivi vašim željama i potrebama. Sve namirnice koje koristimo su svježe i visoke kvalitete, a možemo vam ponuditi različite menije, od klasičnih do ekskluzivnih, ovisno o vašim željama.
Naši jelovnici također uključuju različite opcije za pića i vina, a naš stručni tim osigurava da se sva pića i hrana poslužuju na vrijeme i na pravi način. Također, ako imate posebne zahtjeve ili potrebe za dijetalnu hranu, možemo se prilagoditi i osigurati prigodne zamjene.
Osim toga, naš tim za organizaciju događaja također može pomoći s ukrašavanjem i uređenjem dvorane kako biste se osjećali ugodno i opušteno na vašem događaju. Sveukupno, naše catering usluge pružaju vrhunski doživljaj za vaš događaj u Motelu Lav.

Profesionalni tim
 
Naš tim je ključna prednost koju nudimo gostima! Svi članovi našeg tima su stručnjaci u svom području i posvećeni su pružanju najboljeg mogućeg iskustva gostima koji nas posjećuju.
Voditelji Motela Lav će vas pratiti od samog početka planiranja do samog događaja, pružajući vam savjete, pomoć i podršku u svakoj fazi. Također možemo organizirati sastanke s vama kako bismo razumjeli vaše potrebe i želje te kako bismo zajedno kreirali plan za vaš događaj.
Naši kuhari su stručnjaci u pripremi hrane i koriste svježe namirnice najviše kvalitete, a naši konobari su ljubazni i profesionalni, pružajući vam vrhunsku uslugu za vrijeme cijelog događaja.
 
 
Uz naš profesionalni tim, možete se opustiti i uživati u svojoj proslavi znajući da su svi detalji pod kontrolom LAV team-a koji se brinu za vas i vaše goste.
 
Kontakt informacije
 
Za sve koji žele organizirati događaj u Motelu Lav, kontakt informacije su sljedeće:
Telefon: 0038763 408 312
E-mail: motellavcapljina@gmail.com
Adresa: Gabela 45, Čapljina
U obrascu za rezervaciju ispod ovoga teksta, možete direktno proslijediti upit za organizaciju događaja. Samo unesite svoje podatke i detalje o događaju koji planirate organizirati, a osoblje Motela Lav će vam se javiti s odgovorom što je prije moguće. Obrazac je jednostavan za popuniti i dostupan je svima koji žele organizirati događaj u Motelu Lav.

Uskoro se bliži bitan datum?

Kliknite na gumb ispod, ispunite informativni obrazac i poslat ćemo vam ponudu s detaljnim informacijama!

Lokacija

Gabela 45, 88300 Čapljina

pozovite nas

+387 63 408 312

Email

motellavcapljina@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information

Gabela 45, 88300 Čapljina, BiH

REZERVACIJE

+387 63 408 312

Pratite nas putem društvenih mreža

Copyright © TagYou marketing